Informatie

Openingstijden

Fabrikanten

Categorieën

Best verkochte producten

Alle beoordelingen

Door TM C. (Diemen, Nederland) op 14 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Flash Paste muizengif en rattengif actie

Muizengif actie

Goed muizengif .

 Meld misbruik
Door klaas Z. (Gytsjerk, Nederland) op 13 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Permas-D wespenpoeder 5 kg

prima spul

een dikke 8

 Meld misbruik
Door Rosien B. (Amersfoort, Nederland) op 12 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Imex Glyfosaat 3 200ml

Werkt goed!

Wij zijn dik tevreden over dit product. Ons terrein ziet er weer gelikt uit.

 Meld misbruik
Door willie O. (Oude pekela, Nederland) op 12 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Onkruidkiller Glyfosaat 250 ml

top spul

prima spul doet zijn werk

 Meld misbruik
Door jorieke K. (Eemnes, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Marktvangstok kunststof geel

Ideaal

Handige stok die je makkelijk terug vind door de kleur. Licht in de hand wat t een fijne drijfstok maakt.

 Meld misbruik
Door A.E. V. (OMMEN, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Kunststof veger en blik groot groen

Wat een geweldig stevig stoffer en "blik"

Wil je nu eens een stoffer en blik die langer mee gaat? Dan is deze kunststof Stoffer en Blik een uitkomst. Groot genoeg voor in de tuin of in de stal. Een stevige stoffer en een blik met een groot handvat. Er is een richel aangebracht waardoor het stof niet terug de werkvloer op schuift.
We hebben voor elke afdeling een exemplaar gekocht. Wij blij en personeel blij!

 Meld misbruik
Door gijs D. (Leusden, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Voerdoos muis met muizenklem

muizendoos

zeer tevreden over dit product

 Meld misbruik
Door Bart D. (Hoegaarden, België) op 11 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Onkruidkiller Glyfosaat 250 ml

Verdelger

Zeer goed product. Wel 3 tot 4 weken om resultaat te zien.

 Meld misbruik
Door Debby S. (Raamsdonksveer, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Konacorn Hond Adult brokken 15 kg

Super voer

Deze brokken krijgt mijn franse bulldog al vanaf puppy af aan. En ze zijn ontzettend goed en voedzaam. Mijn hond blijft mooi op gewicht. Ook prijs kwaliteit is prima. Echt een aanrader

 Meld misbruik
Door George V. (Brielle, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : P3-Alcodes 1 liter

Brouwmeester

Ik heb lang gezocht naar een gemakkelijke schoonmaak middel de P3 voldoet aan deze eis .
Deze gebruiken wij om de onderdelen schoon te maken en te desinfecteren.
Wij hebben bij elke onderdeel een spuitbus staan zodat wij niet mis grijpen.
Craft Bierbrouwerij Tromp.
G v d B & Zn

 Meld misbruik
Door A K. (HIPPOLYTUSHOEF, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Staaldraad luiwagen 22 cm

Prima product

Voldoet aan mijn verwachtingen

 Meld misbruik
Door A K. (HIPPOLYTUSHOEF, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Tyleen koppeling eindstop 32 mm

Prima artikel

Voldoet aan mijn verwachtingen

 Meld misbruik
Door A. K. (Blokker, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Dario rugspuit met zijzwengel 16 liter

Rugspuit

Snelle levering. Apparaat werkt prima. Het aanbrengen van de draagriemen vraagt wat extra aandacht.

 Meld misbruik
Door J K. (Bergentheim, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Ficam D Wespenpoeder 3 kg

Wespenpoeder

Voldoet goed

 Meld misbruik
Door Tijs H. (Westerbroek ( Nederland ), Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Drukspuit Gloria Prima 5 PLUS zuurbestendig

Topproduct

Na ettelijke vernielde drukspuiten door middel van azijn is dit een uitstekende oplossing .

 Meld misbruik
Door Adriaan B. (Zeewolde, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Birchmeier DR-5 poederverstuiver

Goed bedrijf, correcte service

Goed bedrijf correcte service

 Meld misbruik
Door Don H. (Culemborg, Nederland) op 11 Sep 2019 :
(2/5) 
Product beoordeeld : Imex Glyfosaat 3 200ml

onkruid

Helaas voldoet dit product niet echt wat ik er van had verwacht.
je hebt een behoorlijke dosis meer nodig om het onkruid dood te krijgen.
jammer dit product mag zeker niet met roundup vergeleken worden

 Meld misbruik

beoordeling antwoord  Bedankt voor uw review. Wij adviseren om Imex `s avonds of als het iets vochtig is te gebruiken. Alle onkruidmiddelen werken dan op hun best omdat de plant ( onkruid ) op dat moment vocht opneemt om te kunnen groeien.
De ouderwetse Roundup bevatte een stof die ervoor zorgde dat het onkruid sneller dood ging maar die stof is in Nederland helaas verboden. beoordeling antwoord

Winkel eigenaar antwoord op 11 Sep 2019
Door G. P. (Maasdijk, Nederland) op 10 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Vuurwerkbril

Vuurwerkbril

Deze bril is zeer geschikt voor praktijklessen op school. De prijs is goed en brillen bieden voor ons genoeg bescherming voor de leerlingen

 Meld misbruik
Door S T. (Raamsdonksveer, Nederland) op 10 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Flash Paste muizengif en rattengif actie

Muizen

Werkt goed tegen muizen

 Meld misbruik
Door K O. (Haule, Nederland) op 10 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Biopect 2.5kg

Biopect diarreemiddel

Werkt goed

 Meld misbruik